Elektromotorer / generatorer

Vi utfører service, reparasjon, vikling og overhaling av alle typer elektromotorer og generatorer. Fylling Elektromaskin har dyktige medarbeidere med solid erfaring, og vi samarbeider tett med ledende leverandører. Vi står til enhver tid klar til å gi deg service og eksperthjelp enten det er ved vårt verksted, i din bedrift eller om bord i fartøy.

 

Rask levering av reservedeler

Vi skaffer deler til alle typer elektromotorer og generatorer fra anerkjente leverandører. Vi har også et stort og innholdsrikt lager av reservedeler, og vi kan skaffe flere deler på kort varsel.

Vi lagerfører TP Nordic elektromotorer opp til 200 kW. Vi forhandler gear og snekkeveksler fra Hydromec, Watt, Chiaravalli . Større motorer og spesialmotorer leveres på bestilling. Vi utfører også tilstandskontroll på kule- og rullelager med SKF micrologger. Bakertest av viklinger.

Fylling Elektromaskin AS er også serviceverksted for AVK STAMFORD® generatorer.

 

Effektiv reparasjon

Med vår spesialkunnskap kan vi "skreddersy" den riktige motoren for ditt behov. Våre spesialutdannede medarbeidere kan gi råd og veiledning og analysere problemet, slik at reparasjonen skjer raskt og effektivt.

Utstyr som har vært inne til service testes omhyggelig før det sendes tilbake til kunder.